To buy or not to buy? Bikini’s voor komend jaar!

Terwijl de gemiddelde Nederlandse vrouw zich afvraagt welke bikini dit jaar mee mag in het koffer, zijn wij alweer op pad om die fantastische collectie voor volgend jaar in te kopen. Dat dit geen makkelijke opgaven is mag duidelijk zijn. De aankoop van een bikini voor jezelf is al een ware kruistocht: Is hij stevig genoeg doch sexy? Broek niet te klein en ook geen tent? Leuk tropisch printje of liever uni? Bikini of toch badpak? Kan ik me überhaupt tonen op het strand?   Dan kun je je wel voorstellen hoe het is om badmode voor je hele klantenkring in te kopen. De keuze is reuze. Maar wat wil onze geliefde klant volgend jaar aan en welke behoefte is er?

To buy or not to buy? Bikini’s voor komend jaar! | Adriaans Speciaalzaken

Een paar trends op een rij:
Is er dit jaar veel behoefte aan printjes, dan kun je ervan op aan dat het jaar erna veel vraag is naar uni’s. Datzelfde geld voor donker versus fel gekleurd. · De eerste indruk blijkt vaak niet de juiste! Voor jou gevoel moet een bikini er meteen leuk uit zien op de hanger. Anders pas je hem niet, toch? Onze ervaring is echter dat je pas kunt oordelen als je de set aan hebt. Die ‘afgrijselijke’ bikini aan het hangertje blijkt maar al te vaak een schot in de roos. Hoe vaak wij niet horen: ‘ik had hem nooit zelf uit het rek gepakt, want hij leek zo …., maar hij staat fantastisch! Conclusie: durven en passen! · Kwaliteit en pasvorm gaan boven modegrillen, een bikini moet vooral goed zitten. · Vertrouwde merken zijn betrouwbaar en dus goed.

Spoedberaad
Met deze ideeën gaan we op beurs-pad. Vol verwachting gaan we eerst kijken bij onze ‘vaste’ merken. Hoe is de eerste indruk. Afgelopen zondag in Antwerpen bleken onze vaste merken niet allemaal aan onze verwachting te voldoen. Spoedberaad, wat nu? Eerst de behoefte van onze doelgroep nog maar eens goed op vizier krijgen: Vrouwelijk, 30+, wil een mooie pasvorm en steun, niet te veel modegrillen maar toch modieus met een goede prijs-kwaliteit verhouding, gemiddelde cupmaat D/E en maat 40. We zetten onze zoektocht voort langs nieuwe merken en oude bekende om een compleet beeld te vormen van het aanbod en de mode voor volgend jaar.


Blije klanten 
Met de nieuwste trends en de behoefte van onze klant in het achterhoofd, keren we na een vermoeiende dag weer huiswaarts. Over een maandje toetsen we onze ideeën weer op een beurs in eigen land. Benieuwd of we nog steeds achter onze bevindingen van afgelopen zondag staan. Om vervolgens afspraken te maken met de merken voor de daadwerkelijke inkoop. En dan maar hopen dat we het bij het rechte eind hebben en we de juiste keuzes gemaakt hebben waar onze geliefde klanten volgend jaar blij van worden!


Wellicht kun jij ons een handje helpen? Vertel ons hoe jouw ultieme bikini eruitziet! :-) 

Ga naar het overzicht

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op
Mey | {getnoticed:settings:site_name}
Falke | {getnoticed:settings:site_name}
Marie-Jo | {getnoticed:settings:site_name}
Prima Donna Twist | {getnoticed:settings:site_name}
Chantelle | {getnoticed:settings:site_name}
Seafolly | {getnoticed:settings:site_name}
Schiesser | {getnoticed:settings:site_name}
Prima donna | {getnoticed:settings:site_name}
Oroblu | {getnoticed:settings:site_name}
L'aventure | {getnoticed:settings:site_name}
Hom | {getnoticed:settings:site_name}
Fantasie | {getnoticed:settings:site_name}
Cyell | {getnoticed:settings:site_name}
Conturelle | {getnoticed:settings:site_name}