Spanx it on ;)

Ik beken…Als ik mijn favoriete jurkjes of rokjes draag zal dat NOOIT zonder een Spanx eronder zijn! Spanx geeft mij het vertrouwen dat ik er ook in mijn strakkere jurk goed uit zie. Het knelt nooit, zakt niet af, rolt niet omhoog en de lijnen van mijn ondergoed zijn onzichtbaar. Zeker, allerlei (vaak hardhandige) figuur corrigerende attributen voor vrouwen zijn al zo oud als de weg naar Rome, maar Spanx is toch heel andere koek.

Spanx it on ;) | Adriaans Speciaalzaken

De vraag naar shapewear groeit sterk en veel merken en winkelketens hebben zich op deze markt gestort. Wat voor ons vrouwen de zaak er niet makkelijker op maakt. Goedkopere modellen zijn vaak van een dik, stug materiaal of lijken mooi dun maar zijn niet vormvast, doen niet wat ze doen moeten en zijn van zo’n slechte kwaliteit dat je het artikel na een keer wassen eigenlijk beter weg kunt gooien. Ook wij in onze winkel hebben de laatste jaren heel wat merken uitgeprobeerd en zijn eigenlijk alleen echt overtuigd geraakt van Spanx.

Wat is Spanx eigenlijk en wat doet het dan? Spanx staat met hun shapewear voor het creëren van perfecte vrouwelijke silhouetten, zonder in te leveren op comfort. Spanx is dus een sensationeel shapewear merk met een uitgebreide collectie shorts, bodysuits, hemdjes, slip dresses en tanktops die ervoor zorgen dat jouw kleding veel mooier om je lichaam valt. Spanx maakt je niet perse slanker, maar zorgt wel voor een strakker silhouet zonder zichtbare naden van ondergoed en je rolletjes worden subtiel gecamoufleerd! Kortom Spanx viert je vrouwelijkheid!

Wil je een persoonlijk advies? Kom dan met je favoriete kledingstuk naar onze winkel en laat je rustig adviseren over de verschillende mogelijkheden en zie direct het resultaat bij een uitgebreide passessie!

Ga naar het overzicht

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op
Mey | {getnoticed:settings:site_name}
Falke | {getnoticed:settings:site_name}
Marie-Jo | {getnoticed:settings:site_name}
Prima Donna Twist | {getnoticed:settings:site_name}
Chantelle | {getnoticed:settings:site_name}
Seafolly | {getnoticed:settings:site_name}
Schiesser | {getnoticed:settings:site_name}
Prima donna | {getnoticed:settings:site_name}
Oroblu | {getnoticed:settings:site_name}
L'aventure | {getnoticed:settings:site_name}
Hom | {getnoticed:settings:site_name}
Fantasie | {getnoticed:settings:site_name}
Cyell | {getnoticed:settings:site_name}
Conturelle | {getnoticed:settings:site_name}