Nieuw! Het-eronder-shirt van Mey

Naast de voordelen van Dry Cotton biedt Mey Dry Cotton Functional: Extra diepe V-hals die onder een business-hemd onzichtbaar blijft. Inzetstukken onder de oksels tegen zweetvlekken. Hand geplukte katoen met lange vezels voor een chic, glad uiterlijk. Vochtregulerende Coolmax-vezels voor een prettig klimaat op de huid. Het Instituut Hohenstein beoordeelt het draagcomfort met het cijfer 1,0 (zeer goed). Milieuvriendelijkheid, arbeidsveiligheid en bescherming van de consument zijn door bluesign® gecertificeerd.Naast de voordelen van Dry Cotton biedt Mey Dry Cotton Functional: Extra diepe V-hals die onder een business-hemd onzichtbaar blijft. Inzetstukken onder de oksels tegen zweetvlekken.Comfortabel model met extra lang rugpand. Kleur Skin, die onder het overhemd niet zichtbaar is.

Nieuw! Het-eronder-shirt van Mey | Adriaans Speciaalzaken

Naam

Ga naar het overzicht

Heeft u vragen of opmerkingen?

Neem contact met ons op
Mey | {getnoticed:settings:site_name}
Falke | {getnoticed:settings:site_name}
Marie-Jo | {getnoticed:settings:site_name}
Prima Donna Twist | {getnoticed:settings:site_name}
Chantelle | {getnoticed:settings:site_name}
Seafolly | {getnoticed:settings:site_name}
Schiesser | {getnoticed:settings:site_name}
Prima donna | {getnoticed:settings:site_name}
Oroblu | {getnoticed:settings:site_name}
L'aventure | {getnoticed:settings:site_name}
Hom | {getnoticed:settings:site_name}
Fantasie | {getnoticed:settings:site_name}
Cyell | {getnoticed:settings:site_name}
Conturelle | {getnoticed:settings:site_name}